fredag 13 februari 2009

UNRWA - Oskyldig FN-skola eller???

Jag måste erkänna en sak. Innan Israels attack mot Gaza nyligen, hade jag aldrig hört talas om UNRWA eller att FN över huvudtaget hade skolor i området. Men vilka är de? Vad gör de? Hur länge har de varit där?
Kolla videon och fundera...

Vad är det barnen lär sig i skolan där borta egentligen??? Är det någonting sådant här kanske????
"Ja, ja, ja... Nu överdriver den där puckade bloggaren!" tänker du kanske. Eller:
"Pfftt... "Sökandes sanningen - Eller politiskt korrekt"? Är han från månen? Läser han inte tidningarna? Är han blind?"

Vad du än tycker, så återstår ändå det faktum att Hamas är värre än vad någon av oss kan ana. Det Hamas säger - vill de göra!
Men varför bryr vi oss inte om det??? Skulle t.ex en person i församlingen Livets Ord säga typ: "Jag tycker att vi dödar alla medlemmar av förbundet Humanisterna - och vi börjar med Christer Sturmark!" skulle hela världen veta om det en MIKROSEKUND efter att det sagts. Vilda protester skulle bryta ut! Björn Ulvaeus (medlem i Humanisterna) skulle skriva en kampsång och hundratusentals människor skulle sjunga den på Kungsträdgården dagen efter! Sådan dragningskraft har våra svenska journalister till snedsteg inom kyrkligheten i Sverige. Men då det verkligen händer korkade saker - och då det verkligen sägs otäcka saker - verkar det som om våra journalister inte VILL lyssna. Varför?
När bevis efter bevis rullar fram i utländsk press på att Hamas t.ex utbildar barn till att hata och att mörda - stänger svensk journalistik ögon och öron.

När man tänker på det och jämför - kanske skolminister Jan Björklund ändå gör ett FANTASTISKT jobb!!! Det blir ju folk av våra barn i alla fall, trots att de kanske inte är så duktiga i allt...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar